Anticelulitni tretmaji - Kozmetični salon Studio Vita

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Aparat GREEN VAC nudi uporabniku prijazno in enostavno metodo za terapijo sprememb v podkožju in nego kože, ki je v svetu poznana kot radialna endodermna terapija (RDT).
Edinstvena kombinacija pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami ustvari kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo postane ponovno elastično, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože izginejo. Koža je ponovno gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita.
Širok nabor aplikatorjev omogoča terapijo na majhni in velikih predelih kot tudi na težko dostopnih delih. Z nastavitvijo maksimalnega in minimalnega vakuuma, pa lahko izvajamo tudi terapijo na občutljivejših predelih kože. Z aparatom lahko določimo čas trajanja terapije, trajanje maksimalnega in minimalnega vakuuma ter frekvenco (ritmičnost)

 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni